Csapatunk

Akik nélkül nem menne

Zán Tímea Izabella

Vállalkozó nyelvtanár

Nagy álmom volt egy saját kis vállalkozás amiben kiélhetem a nyelvek iránti vonzódásomat és azt, hogy átadhassam a tudásomat másoknak is. Kiskorom óta szeretem a nyelveket és mindig életem része volt, hogy fordítsak, tolmácsoljak és segítsek eligazodni az embereknek. Felnőve úgy érzem sikerült még jobban ezt kamatoztatnom és úgy gondolom, hogy ha szereted a munkádat akkor az már nem is munka hanem kiteljesedés. :)

Dorohovics Katerina

Asszisztens

Orosz anyanyelvű édesanyám, egyben asszisztensem is. Segít a lebonyolításban és az óráim megszervezésében. Rendkívűl precíz és segítőkész mindenben. Ha orosz nyelvről van szó akkor rábízom a fordításokat, javításokat és felüljavításokat. Emellet sokat van a kisfiammal is, tehát ő a motorja az egésznek, nélküle nem menne ilyen jól az oktatás.  

Awad Alexander

Kids Club 

A most 5 éves kisfiam motivált a Kids Club-om létrehozásában és 2 évesen lelkesen segédkezett nekem. A szakdolgozatom alanya is ő volt, hisz a két és többnyelvű gyerekekről írtam a mesterképzés szakdolgozatát így nélküle sem sikerült volna mindez. :) Alex 4 nyelven beszél: angol, orosz, magyar és arab
(Az arab az egyiptomi apukája révén jött szóba nála.:))

Timarex, online Skype - oktatás, +36-20-3791-015
e-mail: zantimea98@gmail.com 
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!