Rólam

angol nyelv és kultúra tanára és nyelvtanár

A Debreceni egyetemen végeztem anglisztika szakon amerikanisztika szakirányon, üzleti angolra specializálódva és angol felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem, emellett olasz illetve orosz nyelvekből is vállalok korrepetálást. A Budapesti, Károli Gáspár egyetemen folytattam tanulmányaimat anglisztika mesterképzésen és a rövid ciklusú angoltanár képzéssel fejeztem be. Az olasz nyelv és kultúra szerelmese vagyok így sok időt töltöttem Olaszországban is és olasz-angol fordítóként is dolgoztam évekig. Az orosz nyelv pedig a második anyanyelvem mivel Ukrajnában születtem és orosz anyanyelvű családban nőttem fel. :)

Nyelvtanárként 2018 óta dolgozom, az alapszakon való diplomázásom után 2020 nyarán megalapítottam saját vállalkozásomat és a T-Rex Kids Clubot. A Covid alatt sajnos be kellett, hogy zárjak de online tovább folytattam a tevékenységeimet és azóta is az online térben mozgok és igyekszek kihozni belőle a maximumot. :)

Továbbá Nyíregyházán a Cívis házban is tartottam tanfolyamokat, a Lego gyár alkalmazottainak is és a nyíregyházi Katedra nyelviskolában is rendszeresen tanítok. (mind személyesen és online) Dolgoztam a CitiClub-nál is ahol külföldieknek tartottam angol nyelven olasz tanfolyamokat. Iskolákban és gimnáziumokban is voltam nyelvtanár így hozzá vagyok szokva a többlétszámú csoportokhoz is. A nyíregyházi MCC tehetséggondozójában is kipróbáltam magam ahol próbáltam a Kids Club-os módszereimet is alkalmazni az általános iskolásoknál, a középiskolásoknál pedig kamaszokra szabva a tananyagot. 

Az Astrolingva cégnek is tartottam orosz órákat (igazgatók és mérnökök számára). A Soter - line cégnek (ezen belül a L'orealnak, Legrandnak, Afry-nak is én tartok angol és orosz órákat). Az International House-nak is dolgozom (ezen belül az MNB, Idomsoft-nak). A legtöbb cégnek üzleti angolt (Business English) oktatok amely hasznos a cég tagjai számára.

Szeretném az eddigi tapasztalataimat bővíteni és megosztani másokkal, hogy mindenkinek tudjak segíteni a céljai elérésében és az idegen nyelv ne legyen többé akadály!

Zán Tímea Izabella

Timarex, online Skype - oktatás, +36-20-3791-015
e-mail: zantimea98@gmail.com 
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!